Zašto odabrati  Explorer.hr ?

Dosta ti je gradskih gužvi ,užurbanog života, cjelodnevnog sjedenja za računalom ,želiš na zanimljiv i aktivan način odmoriti ali nemaš vremena organizirati svoj odmor. Ne brini ,Explorer.hr ima rješenje. Pobrinut ćemo se da tvoj odmor bude nezaboravno iskustvo koje ćeš još dugo pamtiti!

Kako mogu rezervirati?

Ture možete rezervirati putem interneta, putem obrasca za rezervaciju, e-maila ili telefonski.

Postoji li minimalna dob ?

Minimalna dob za ture je 12 godina uz pratnju roditelja. Za samostalno putovanja minimalna dob je 18 godina.

Što mi je sve potrebno za ovaj izlet ?

Preporučujemo da ponesete udobnu i sportsku odjeću. Tenisice ili planinarske cipele u koje su pogodne za višesatno hodanje  zaštitni faktor, šešir i sunčane naočale.

Da li je ova tura za mene ?

Ako si željan nove avanture ,voliš sport i boravak u prirodi ova tura je definitivno za tebe.

Koliko ljudi najviše može ići na ture?

Prijevoz na turama izvodi se pomoću putničkih kombi vozila kapaciteta 8+1. Ukoliko postoji veći interes za turu ,moguće je organizirati dva kombi vozila čime je maksimalni broj gostiju 16.

Tko su moji suputnici?

Rezervacijom osiguravate svoje mjesto na određenoj turi, ukoliko putujete sami ili u paru pridružit će Vam se drugi suputnici sa kojima dijelite prijevoz i objekt smještaja. Ukoliko želite privatnu turu slobodno nas kontaktirajte.

Da li vaše ture imaju nekakve restrikcije ?

Aktivnosti na turama zahtjevaju određenu fizičku spremu stoga osobama slabijeg zdravlja i loše pokretnosti ture ne preporučamo!

Dobivam li povrat novca u slučaju lošeg vremena ?

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta, izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti ili izbjeći ili su se dogodile neposredno prije početka izleta, organizator će odgoditi odgoditi izlet ili vratiti uplaćena sredstva. Kiša sama po sebi nije razlog za otkazivanje putovanja ili povrat uplaćenih sredstava.

Jesu li sve aktivnosti na turama sigurne?

Sigurnost naših gostiju nam je na prvome mjestu! Svaka aktivnost se izvodi prema propisanim sigurnosnim pravilama i koristi se pouzdana i kvalitetna oprema za izvođenje istih.