Explorer.hr nastao je 2021. godine kao dugogodišnja želja da se različite rekreativne aktivnosti na kopnu, vodi i zraku spoje u jednu priču. Zbog naše ljubavi prema prirodi odlučili smo s Vama podijeliti ono najbolje iz Hrvatske. Svojim ljepotama, ona nam nudi bezbroj avantura, a na Vama je da se odvažite i postanete istraživač!

Zašto odabrati nas?

Zato što smo se nakon deset godina rada u industriji masovnog turizma, odlučili za drugačiji pristup turizmu. Umjesto najposjećenijih destinacija, u fokus smo stavili isto toliko prekrasna, ali manje poznata mjesta!

Napravili smo to zato što uistinu vjerujemo da je ljepota u oku promatrača te da je od onoga što čovjek promatra, često važnije kako se on u tom trenu osjeća. Zbog toga, više od stavljanju kvačica na bucket listu, naši su itinerari posvećeni uživanju u trenutku i stvaranju sjećanja koja će Vam se zauvijek urezati u pamćenje.

Zato što vjerujemo kako našim pristupom možemo opustiti ljudski um, vratiti fizičko tijelo u balans te svakom našem gostu pokazati koliko je boravak u prirodi ključan za psiho-fizičko zdravlje svakoga od nas.

I zato, molimo Vas da se opustite i pružite nam priliku da Vas vratimo u prirodu, tamo gdje na kraju krajeva i pripadamo!

Što nudimo?

Na našim jednodnevnim i višednevnim izletima nudimo pravi odmor od užurbanog života od kojeg je ponekad teško pobjeći.

-Minimalno 4-6 sati svakodnevno provedenih u prirodi,

-Obroke u restoranima koji nude jela tradicionalne kuhinje od lokalnih namirnica,

-Aktivnosti koje će pozitivno razbuditi Vaše tijelo te mu dati podlogu za zdravi san

Osim toga, dat ćemo sve od sebe da se osjećate kao kod kuće, jer bez obzira na to što se možda nalazite izvan Vaše matične države, smatramo kako svi imamo pravo uživati u bilo kojem kutku ove prekrasne planete. I zato je naša dužnost, da Vam kao Vaši domaćini, omogućimo što je moguće bolje uvjete za Vaš boravak u ovom dijelu Europe.

Naš cilj!

  • Pružiti Vam aktivan odmor koji ćete pamtiti kao dane kad ste se najbolje u životu odmorili.
  • Rasplamsati Vašu ljubav prema prirodi i aktivnostima u njoj jer znamo da se ona krije u svakome od nas.
  • Dovesti Vas u stanje da se, po povratku kući, prvom prilikom poželite ponovno prošetati šumom, planinom ili makar gradskim parkom.
  • Probuditi u Vama ljubav, ali iznad svega poštovanje prema prirodi. I tko zna, možda se puni poštovanja i želje za razumijevanjem trajno vratite u nju.

Tko smo mi?

ADAM

Osnivač Explorer.hr-a, profesionalni pilot i avanturist. Od malih nogu ima veliku ljubav prema prirodi, sportu i aktivnom odmoru. Najviše voli putovati na nova mjesta. Hobiji su mu planinarenje, ronjenje, jedrenje i skijaje. Tečno govori engleski i mađarski.

Želja mu je pokazati Vam najljepše kutke Lijepe Naše na malo drugačiji način. Inspirirati Vas da istražujete nova mjesta i odvažite se isprobati u novim aktivnostima.

NEVEN

Glavni vodič Explorer.hr-a s višegodišnjim iskustvom u turizmu, ali još važnije, s neiscrpnom željom za upoznavanjem novih ljudi i mjesta.

Uz posao turističkog vodiča radi kao sudski tumač za poljski i ukrajinski jezik. Najviše voli prirodu i aktivan odmor. Hobiji su mu tenis, jedrenje i nogomet. Tečno govori engleski, ruski, poljski i ukrajinski. Zahvaljujući svojoj naobrazbi savršen sugovornik kada je u pitanju povijest, književnost i geopolitička situacija u svijetu.

Explorer kombi

Na našim turama nudimo udoban i pouzdan prijevoz kako biste sigurno stigli do svojeg odredišta.

Naš Explorer kombi prima do osam gostiju, osiguravajući svima dovoljno prostora za opuštanje i uživanje u putovanju. Kombi je opremljen klima uređajem i udobnim sjedalima, što svima omogućuje glatku i ugodnu vožnju na našim avanturama.

Naša svrha!

Ponovno povezivanje i otkrivanje svih blagodati koje nam priroda nudi nama i koje mi možemo vratiti natrag njoj.

Htjeli bismo naglasiti važnost mira i međusobne suradnje kojoj nas priroda uči i koja se lako uviđa u trenutku kad utišamo svoj um i postanemo promatrači.

Naša svrha nije samo putovati, razgledavati ljepote naše planete, već, razbijati kulturne i jezične barijere, širiti međusobno razumijevanje i mir koji će nam pružiti priliku da stvorimo bolje sutra.

Ako dijelite slične svijetonazore, bit će nam zadovoljstvo pokazati nam naš mali kutak mira i tko zna, možda ćete sutra Vi imati priliku nama ili nekom drugom pokazati svoj!

Ispunite svoj život predivnim uspomenama s naših putovanja!
Spremite se , avantura kreće!