Zašto odabrati  Explorer.hr ?

Dosta ti je gradskih gužvi ,užurbanog života, cjelodnevnog sjedenja za računalom ,želiš na zanimljiv i aktivan način odmoriti ali nemaš vremena organizirati svoj odmor. Ne brini , Explorer.hr ima rješenje! Pobrinut ćemo se da tvoj odmor bude nezaboravno iskustvo koje ćeš još dugo pamtiti . Zato spakiraj stvari i spremi se za avanturu.

Hogyan foglalhatok?

Ture možete rezervirati putem interneta, putem obrasca za rezervaciju, e-maila ili telefonski.

Van-e minimális életkor?

Minimalna dob za ture je 12 godina uz pratnju roditelja. Za samostalno putovanja minimalna dob je 18 godina.

Što mi je sve potrebno za ovaj izlet ?

Preporučujemo da ponesete udobnu i sportsku odjeću.Tenisice ili planinarske cipele u koje su pogodne za višesatno hodanje  zaštitni faktor, šešir i sunčane naočale, a nemojte zaboraviti i kupaće kostime.

Da li je ova tura za mene ?

Ako si željan nove avanture ,voliš sport i boravak u prirodi ova tura je definitivno za tebe.

Mibe csomagoljak?

Zbog praktičnosti prijevoza preporuča se prtljagu pakirati u torbe, izbjegavati kovčege .Svakako ponijeti i dodatni ruksak za izlete.

Hány fő mehet egy túrára?

Prijevoz na turama izvodi se pomoću putničkih kombi vozila kapaciteta 8+1.Ukoliko postoji veći interes za turu ,moguće je organizirati dva kombi vozila čime je maksimalni broj gostiju 16.

Kik az utitársaim?

Rezervacijom  osiguravate svoje mjesto na određenoj turi, ukoliko putujete sami ili u paru pridružit će Vam se drugi suputnici sa kojima dijelite prijevoz i objekt smještaja.Ukoliko želite privatnu turu slobodno nas kontaktirajte.

Putujem sam ,da li ću morati platiti dodatno?

Ukoliko Vam odgovara djeljenje sobe sa ostalim suputnicima ne morate.Želite li zasebnu sobu morat ćete nadoplatiti.

Da li vaše ture imaju nekakve restrikcije ?

Aktivnosti na turama zahtjevaju srednju fizičku spremu stoga osobama slabijeg zdravlja i loše pokretnosti ove ture ne preporučamo.

Rossz időjárás esetén kaphatok visszatérítést ?

U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta, izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti ili izbjeći ili su se dogodile neposredno prije početka izleta, Organizator će odgoditi odgoditi izlet ili vratiti uplaćena sredstva. Kiša sama po sebi nije razlog za otkazivanje putovanja ili povrat uplaćenih sredstava. Planovi putovanja mogu se mijenjati ovisno o sposobnostima i željama grupe, vremenskim uvjetima. Nažalost loše vrijeme je uvijek mogućnost.

Minden tevékenység a túrán biztonságos?

Sigurnost naših gostiju nam je na prvome mjestu! Svaka aktivnost se izvodi prema propisanim sigurnosnim pravilama i koristi se pouzdana i kvalitetna oprema za izvođenje istih.