7500kn

Az árért kérjük, jelezze érdeklődését.

Vitorlás hét

7 dana

Időtartam:

Trogir/Sukošan

Helyszin

6+

Korhatár

1/10

Tevékenységek

március-november

Dátumok

6-12

Csoport

Szeretnéd az Adrián tölteni a nyaralásodat?

Bérelj vitorlást ajánlatunkból és hajózzál!

Küldjön nekünk egy kérdést, és mi elküldjük Önnek a legjobb ajánlatot.

Oceanis 45 - 4 cab. - ZEPHYRA - 2015

   

Bali 4.3 - 4 + 2 cab. - TISIA - 2018

Sun Odyssey 39i - SVRŠATA - 2008

Oceanis 41 - ZYNTHA - 2014

Cyclades 50.5 - 5 + 1 cab. - KRISTINA II - 2008

   

Szüksége van kapitányra?

Nema problema , javi nam se i prepusti svoj tjedan iz snova u ruke profesionalca.

Miért válaszd az Explorer.hr ?

Answer: Dosta ti je gradskih gužvi,užurbanog života,cjelodnevnog sjedenja za računalom,želiš na zanimljiv i aktivan način odmoriti ali nemaš vremena organizirati svoj odmor? Ne brini , Explorer.hr ima rješenje! Pobrinut ćemo se da tvoj odmor bude nezaboravno iskustvo koje ćeš još dugo pamtiti . Zato spakiraj stvari i spremi se za avanturu.

Hogyan foglalhatok?

Answer: Ture možete rezervirati putem naše web stranice a za sve informacije nam se slobodno obratite putem e-maila ili telefonski.

Van-e minimális életkor?

Answer: Minimalna dob za ture je 12 godina uz pratnju roditelja.Za samostalno putovanja minimalna dob je 18 godina.

Mibe csomagoljak?

Answer: Zbog praktičnosti prijevoza preporučuje se prtljagu pakirati u torbe, izbjegavati kovčege .Svakako ponijeti i dodatni ruksak za izlete.

Hány fő mehet egy túrára?

Answer: Prijevoz na turama izvodi se pomoću putničkih kombi vozila kapaciteta 8+1. Ukoliko postoji veći interes za turu ,moguće je organizirati dva kombi vozila čime je maksimalni broj gostiju 16.

Milyen típusú közlekedést használtok a túrákon?

Answer: Prijevoz se izvodi pomoću putničkog kombija kapaciteta 8+1.

Kik az utitársaim?

Answer: Rezervacijom osiguravate svoje mjesto na određenoj turi, ako putujete sami ili u paru pridružit će Vam se drugi suputnici s kojima dijelite prijevoz i objekt smještaja. Ukoliko želite privatnu turu slobodno nas kontaktirajte.

Egyedül utazom, felárat kell fizetnem?

Answer: Ako Vam odgovara dijeljenje sobe s ostalim suputnicima ne morate. Želite li zasebnu sobu morat ćete nadoplatiti.

Vannak e a túráknak korlátozásai?

Answer: Aktivnosti na turama zahtijevaju srednju fizičku spremu stoga osobama slabijeg zdravlja i loše pokretnosti ove ture ne preporučujemo.

Mi van, ha nem fizetem be időben a kauciót?

Answer: Ukoliko ne uplatite polog u roku od dva radna dana nakon rezervacije ista se otkazuje i smatrat će se da ste odustali od putovanja.

Rossz időjárás esetén kaphatok visszatérítést ?

Answer: U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta, izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti ili izbjeći ili su se dogodile neposredno prije početka izleta, Organizator će odgoditi aktivnost. Kiša sama po sebi nije razlog za otkazivanje putovanja ili povrat uplaćenih sredstava. Planovi putovanja mogu se mijenjati ovisno o sposobnostima i željama grupe, vremenskim uvjetima. Nažalost loše vrijeme je uvijek mogućnost.

Minden tevékenység a túrán biztonságos?

Answer: Sigurnost naših gostiju nam je na prvome mjestu! Svaka aktivnost se izvodi prema propisanim sigurnosnim pravilama i koristi se pouzdana i kvalitetna oprema za izvođenje istih.