Rafting na Tari

3 dan

Időtartam:

Foča

Helyszin

12+

Korhatár

7/10

Tevékenységek

május-szeptember

Dátumok

4-8

Csoport

Doživi jedinstveno iskustvo koje ćeš dugo pamtiti!

Rafting na Tari+ prašuma Perušić

Pomakni svoje granice,upoznaj nove ljude i zabavi se!

 

Putovanje Zagreb-Foča

03.06.2022.-1.dan

 • Vožnja Zagreb-Foča (Bih)
 • Večera-roštilj
 • Logorska vatra,živa muzika
 • Noćenje u kampu
 

Rafting na rijeci Tari

04.06.2022.-2.dan

 • Tradicionalni bosanski doručak u kampu
 • Vožnja od kampa do početka raftinga
 • Rafting rijekom Tarom 2-5h
 • Ručak-teleća čorba
 • Slobodno vrijeme
 • Večera-pastrva sa žara
 • Logorska vatra,živa muzika
 • Noćenje u kampu
 

Planinarenje Prijevor ispod Maglića

05.06.2022.-3.dan

 • Tradicionalni bosanski doručak u kampu
 • Vožnja terenskim vozilima prema NP Sutjeska
 • Izlet prašuma Peručica-prijevor ispod Maglića
 • Ručak u prirodi
 • Visszaút Zágrábba

Utazási dátumok:

 1. 03.06.2022.-05.06.2022.

2. 10.06.2022.-12.06.2022.

3. 17.06.2022.-19.06.2022.

   

1. dan-Petak:

Polazak iza Zagreba u 12 sati.Dolazak u rafting centar u  kasnim popodnevnim satima. Smještaj u bungalovima ili sobama. Slobodno vrijeme za druženje i upoznavanje.

Večera se služi od 20:00h – 23:00h. Prvo večer na meniju je meso sa roštilja. Za one koji ne vole roštilj u ponudi imamo i gulaš. Muziku uživo u restoranu. Noćenje.

2. dan-Subota:

Okvirno vrijeme doručka je oko 9h. Imati ćete priliku da probate domaću hranu iz obližnjih sela – domaći pršut, kobasicu, čuvene heljdine uštipke, domaći džem od višnje, jaja, pite sa sirom, mladi Romanijski kajmak…

Nakon doručka dobiti ćete opremu za rafting. Svu opremu oblačite preko kupaćeg kostima ili šorca.

Vožnja odnkampa do početne točke raftinga traje oko sat vremena.

Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćelije, Borovi, Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih pravi osjećaj avanture neće izostati.

Negdje na pola spusta slijedi pauza, tko ima hrabrosti može se okupati u ledenom vodopadu čija temperatura iznosi jedva 5 °C.

Također, imat ćete priliku okupati se u rijeci Pivi – rijeci nevjerovatno čiste vode. Nakon raftinga rijekom Tarom, do rafting centra, nastavljamo rijekom Drinom.

Nakon 2-5 sati, koliko traje sam spust, dolazimo u podnožje rafting centra. Slijedi vračanje opreme i toplo tuširanje, koja će vam poslje hladne vode rijeke Tare, neizmjerno goditi.

Ručak se  služi po povratku sa raftinga. Za ručak ćete imati priliku probati domaću teleću čorbu, sviježu seosku salatu a kao glavno jelo tu je teletina ispod sača sa krompirom. Sva jela se spremaju na licu mjesta, od većinski domaćih namirnica iz obližnjih sela. Za desert služimo domaće kolače – kolač sa višnjama, oblatne, pite sa orasima, čupavce…

Slobodno vrijeme do večere. Okvirno vrijeme večere je oko 20h. Za večeru je na meniju sveža pastrva sa roštilja i  krompir salata.

Slijedi druženje uz logorsku vatru i živu muziku. Vrijeme za dobro zabavu, pjesmu i ples. Noćenje.

3. dan-Nedjelja:

Okvirno vrijeme doručka je oko 9h. Imati ćete priliku da probate domaću hranu iz obližnjih sela – domaći pršut, kobasicu, čuvene heljdine uštipke, domaći džem od višnje, jaja, pite sa sirom, mladi Romanijski kajmak…

Nakon doručka polazak terenskim vozilima prema NP Sutjeska. Obilazimo prašumu Perućicu i sa vidikovaca uživamo u  ljepotama netaknute prirode jedine evropske prašume. Put nastavljamo prema vidikovcu Prijevor ispod Maglića – najviše planine Bosne i Hercegovine, odakle se pruža fenomenalan pogled na Maglić, Volujak, Durmitor, Zelengoru, Jahorinu, Perućicu, kanjon Sutjeske…. Obilazimo prelijepe katune i imamo ručak u prirodi. Nakon ručka slijedi povratak u rafting centar.Kraj aranžmana slijedi vožnja prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Ár 199€

Uključeno u ponudu:

 • Rafting na Tari 25km
 • Izlet prašuma Perušič i Prijevor ispod Maglića
 • 2 noćenja
 • 6 obroka
 • Prijevoz Zagreba-BiH Foča-Zagreb
 • Boravišna pristojba

Miért válaszd az Explorer.hr ?

Answer: Dosta ti je gradskih gužvi,užurbanog života,cjelodnevnog sjedenja za računalom,želiš na zanimljiv i aktivan način odmoriti ali nemaš vremena organizirati svoj odmor? Ne brini , Explorer.hr ima rješenje! Pobrinut ćemo se da tvoj odmor bude nezaboravno iskustvo koje ćeš još dugo pamtiti . Zato spakiraj stvari i spremi se za avanturu.

Hogyan foglalhatok?

Answer: Ture možete rezervirati putem naše web stranice a za sve informacije nam se slobodno obratite putem e-maila ili telefonski.

Van-e minimális életkor?

Answer: Minimalna dob za ture je 12 godina uz pratnju roditelja.Za samostalno putovanja minimalna dob je 18 godina.

Mibe csomagoljak?

Answer: Zbog praktičnosti prijevoza preporučuje se prtljagu pakirati u torbe, izbjegavati kovčege .Svakako ponijeti i dodatni ruksak za izlete.

Hány fő mehet egy túrára?

Answer: Prijevoz na turama izvodi se pomoću putničkih kombi vozila kapaciteta 8+1. Ukoliko postoji veći interes za turu ,moguće je organizirati dva kombi vozila čime je maksimalni broj gostiju 16.

Milyen típusú közlekedést használtok a túrákon?

Answer: Prijevoz se izvodi pomoću putničkog kombija kapaciteta 8+1.

Kik az utitársaim?

Answer: Rezervacijom osiguravate svoje mjesto na određenoj turi, ako putujete sami ili u paru pridružit će Vam se drugi suputnici s kojima dijelite prijevoz i objekt smještaja. Ukoliko želite privatnu turu slobodno nas kontaktirajte.

Egyedül utazom, felárat kell fizetnem?

Answer: Ako Vam odgovara dijeljenje sobe s ostalim suputnicima ne morate. Želite li zasebnu sobu morat ćete nadoplatiti.

Vannak e a túráknak korlátozásai?

Answer: Aktivnosti na turama zahtijevaju srednju fizičku spremu stoga osobama slabijeg zdravlja i loše pokretnosti ove ture ne preporučujemo.

Mi van, ha nem fizetem be időben a kauciót?

Answer: Ukoliko ne uplatite polog u roku od dva radna dana nakon rezervacije ista se otkazuje i smatrat će se da ste odustali od putovanja.

Rossz időjárás esetén kaphatok visszatérítést ?

Answer: U slučaju ekstremnih vremenskih uvjeta, izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti ili izbjeći ili su se dogodile neposredno prije početka izleta, Organizator će odgoditi aktivnost. Kiša sama po sebi nije razlog za otkazivanje putovanja ili povrat uplaćenih sredstava. Planovi putovanja mogu se mijenjati ovisno o sposobnostima i željama grupe, vremenskim uvjetima. Nažalost loše vrijeme je uvijek mogućnost.

Minden tevékenység a túrán biztonságos?

Answer: Sigurnost naših gostiju nam je na prvome mjestu! Svaka aktivnost se izvodi prema propisanim sigurnosnim pravilama i koristi se pouzdana i kvalitetna oprema za izvođenje istih.