Quad safari

Quad safari dolina Gacke

Doživite pravu adrenalinsku vožnju u Lici. Skrivenim ljepotama doline Gacke iskusite pravu zabavu.

Quad Gorski Kotar

Ova staza otkriti će vam skrivene kutke Gorskog kotara i ponuditi vam netaknutu prirodu, mir i tišinu pomalo zaboravljenih goranskih naselja.

Špiljarenje

Špilja Modrić

Jedinstvena avantura u Hrvatskoj. Špilja Modrič dužine 829 metara pruža poseban doživljaj podzemnog svijeta. Potpuno netaknuta priroda, bez betonskih staza, reflektora i masovnih grupa mi Vam pružamo mogučnost da na jedan dan budete špiljar (speleolog) i posjetite najljepšu špilju Mediterana.

Pazinska Špilja

Doživite avanturu koja će vas odvesti stotinjak metara niže zidina srednjovjekovnog Pazinskog Kaštela kanjonom Pazinčice u „speleoavanturu“ kroz atraktivno podzemlje Pazinske jame. Pazinska Jama je zakonom zaštićeni prirodni speleološki objekt i nije turistički uređen, posjeta se radi na jedan prirodan neinvazivan ekološki način, a vama omogućuje jedinstveni doživljaj podzemlja, zapravo jednu stvarnu i neponovljivu avanturu kroz nedirnutu prirodu.

Planinarski izlet

Tulove grede

Tulove grede (Tulo, Tulovice) su čudnovati krški fenomen na Velebitu. Nalaze se u Parku prirode Velebit. Duge su 1 km, te s najvišim vrhom 1120 m.

Ovu kršku formaciju čine tornjevi, stupovi i pukotine (žljebovi, točila). Južnim podnožjem grebena prevladava travnati dolac Dolac poda Tulom.

Učka

Najviši vrh Parka prirode Učka je Vojak: to je ujedno i najviši vrh istarskog poluotoka, a uzdiže se 1401 metar nad morem. Kula na Vojaku izgrađena je 1911. godine zbog atraktivnog pogleda koji se pruža s ove točke vršnog grebena na Istru, Kvarnerski zaljev s otocima, planine Gorskog kotara, Velebit, Alpe i Italiju.

Risnjak

Planinski masiv Risnjak spada u planine Dinarskog gorja a sastoji se od više planinskih vrhova i spada u najljepše hrvatske planine.

Pogled s vrha ostavlja posjetitelja bez daha. Otvoren je na sve strane i jednako lijep u svim smjerovima. Ovi prekrasni vidici koji se pružaju sa 1528 m nadmorske visine na Kvarnerski zaljev, Istru i Julijske Alpe u susjednu Sloveniju, ostat će trajno u sjećanju svakog posjetitelja.

Visočica

Visočica (1.615 m) je jedan od najznačajnijih vrhova Velebita. Nalazi se na jugoistočnom kraku planine, i pripada u vrhunce Južnog Velebita.

Vidici s vrha su neometani u svim smjerovima, a posebno se ističe onaj na Gospić, kao i na vrhove Srednjeg i Južnog Velebita.